Waarom Sense?

SENSE PVC vloeren zijn luxe vinylvloeren voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Onze vloeren hebben een eigen ontwerp en worden zelf geproduceerd. De korte bedrijfskolom van productie tot en met verkoop resulteert in de beste prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering wordt gewaarborgd door de grote beschikbare voorraad.

Sense staat voor kwaliteit van de afwerking, natuurlijke uitstraling en zuivere samenstelling. Het assortiment bestaat uit twee verschillende legwijzes. Dit houdt in dat er voor iedere toepassing een juiste vloer beschikbaar is. De collecties bestaan uit natuurlijke houtdecoren en steendecoren in diverse afmetingen. Zeer populair zijn de extra brede vloerdelen. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling.

10 redenen waarom klanten voor Sense PVC vloeren kiezen:

  1. Extra brede vloerdelen, ruime decorkeuze
  2. Twee verschillende uitvoeringen; voor elke situatie een juiste vloer
  3. Extra sterke PUR coating; zeer slijtvast
  4. Antistatische en antibacteriële behandeling
  5. Slipweerstand R10 (hoger dan standaard)
  6. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  7. Zuivere samenstelling (geen weekmakers)
  8. 100% watervast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
  9. Brandvertragend en loopgeluidreducerend
  10. Comfortabel

Duurzaamheid

Onze vloeren worden uit 100% zuiver materiaal samengesteld en enkel biologische weekmakers, welke afbreekbaar zijn en de gezondheid niet negatief beïnvloeden, worden toegepast. Al onze vloeren zijn voorzien van een Reach certificering (Registration Evaluation Authorization and Restriction of Chemicals) wat aantoont dat alle vloeren 100% ftalaat-vrij zijn. De levensduur van onze vloeren is zeer lang en ze zijn 100% recyclebaar. Mede door deze aspecten dragen onze vloeren een Eco-label.

Gratis staal aanvragen

Wist je dat je bij ons een gratis staal kunt aanvragen?

Bekijk onze collectie