Onze legwijzes

Legwijze uitvoering

De Sense designvloeren bestaan in 5 verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering heeft zijn voor- en nadelen en voorwaarden. Maar voor iedere situatie en omstandigheid is een meest optimale uitvoering te kiezen. Hieronder staat de uitleg per uitvoering.

 

Dryback

Een dunne (2,5 of 2,0 mm) PVC vloer die op 2 manieren geplaatst kan worden, namelijk: 1) direct verlijmd, middels een geschikte lijm (zie lijmadvies), op een geëgaliseerde (uitgevlakte) ondergrond. Veelal toegepast in grote ruimtes of bij het doorleggen in meerdere vertrekken. 2) geplakt op de EasyFix zelfklevende ondervloer (geschikt voor zelfmontage en met name voor in huurruimtes).

SPC – click

De nieuwste ontwikkeling in click-uitvoering met geïntegreerde ondervloer. De stabiele vloer wordt zwevend (losliggend) geplaatst. Een ondervloer is NIET nodig. De ondergrond dient vlak te zijn. Kan over een bestaande tegel- of natuursteenvloer.

WPC+LVT-Click

Een 5,5 mm dikke PVC vloer met click-systeem voor zwevende (losliggende) plaatsing op een vlakke ondergrond. Een juiste ondervloer (Xtreme of Soundlezzz 10dB) dient tussen de ondergrond en de WPC vloerdelen gelegd te worden. Kan over een bestaande tegel- of natuursteenvloer.

Click

De oudere uitvoering van een volkern 5 mm PVC vloer met click-systeem. De ondergrond dient geëgaliseerd (uitgevlakt) te zijn. De vloer wordt op een geschikte ondervloer (Xtreme of Soundlezzz 10dB) geplaatst.

Loose Lay

Een 5 mm dikke PVC vloer zonder click-systeem. Door het zware gewicht en de anti-slip achterkant blijft deze vloer uit zichzelf liggen. De ondergrond dient geëgaliseerd (uitgevlakt) te zijn. Geadviseerd wordt de ondergrond te voorzien van een anti-slip lijm, waarop de Looselay geplaatst wordt.

Gratis staal aanvragen

Wist je dat je bij ons een gratis staal kunt aanvragen?

Bekijk onze collectie